?>
دوربين مداربسته / مقالات دوربين مداربسته و صنعت حفاظت تصويري | ||
|
وضعيت جغرافيايي و آب و هوا بر شبكه هاي وايرلس شبكه هاي وايرلس به شدت تحت تاثير متغيرهاي خارجي و داخلي قرار ميگيرند كه از آن جمله ميتوان به پديده هاي آب و هوايي مانند: باد، باران، برف، مه، دما و فشار كه همگي ناشي از موقعيت جغرافيايي منطقه مورد نظر ميباشد اشاره كرد. لازه به ذكر است كه امواج حاصل در شبكه هاي وايرلس از نوع الكترومغناطيسي EM ميباشند. شكست امواج الكترومغناطيسي در اتمسفر امواج وايرلس در لايه تروپوسفر كه از سطح زمين شروع شده و بسته به موقعيت زمين و شرايط جوي به ارتفاع ۱۰ تا ۱۷ كيلومتر هم ميرسد، انتشار مي يابند. لايه تروپوسفر شامل مجموعه از گازها و همچنين بخار آب ميباشد. با افزايش ارتفاع به ازاي هر ۳۰۰ متر دما ۲ درجه كاهش مييابد. سرعت فاز جبهه موج در ارتفاعات بالاتر كمي بيشتر خواهد بود كه باعث ايجاد انحنا در موج EM ميشود. مسير انتشار جبهه موج با عبور از اتمسفر انحنا پيدا ميكند كه به اين خم شدگي ميگويند. اين ضريب شكست به عوامل زير بستگي دارد: ۱ – فشار كلي اتمسفر ۲ – فشار بخار آب ۳ – دماي هوا تاثير باران بر انتشار امواج EMباران از سه طريق بر امواج EM تاثير ميگذارد: ۱ – قطرات باران با شعاعي كمتر از طول موج تابشي، انرژي موج را با استفاده از تاثير گرمازايي جذب ميكنند و باعث كاهش انرژي موج ميشوند كه به شدت وابسته به فركانس موج تابشي ميباشد. ۲ – قطرات بزرگتر بارارن كه تقريبا اندازه طول موج تابشي هستند باعث پراكندگي طول موج ميشوند و اين امر باعث كاهش دامنه موج ميشود. ميزان پراكندگي به عوامل زير بستگي دارد:
۳ – قطرات باران باعث ميشوند قطبيت موج تابشي به دليل پراكندگي از بين برود و موج تابشي تضعيف گردد كه به عوامل زير بستگي دارد:
تاثير مه و برف بر امواجمه كه همان مجموعه اي از قطرات بخار آب ميباشد و دانه هاي برف موجود در هوا به دليل شكل كروي كه دارند، باعث ايجاد پراكندگي در امواج الكترومغناطيسي و در نتيجه تضعيف امواج ميشوند. ميزان تضعيف هم به عوامل زير بستگي دارد: ۱ – طول موج نور تابشي ۲ – ميزان تراكم و اندازه دانه هاي برف ۳ – طول مسيري كه موج در معرض برف و مه قرار دارد. درخشش اتمسفري و تاثير آن بر امواج الكترومغناطيسيدرخشش اتمسفري يكي از پديده هاي حاصل از شكست نور مرئي است. اين پديده از تغييرات سريع دما و رطوبت حاصل ميشود. درخشش زمين در بيابان هاي داغ و چشمك زدن ستاره ها از نمونه هاي اين پديده هستند. در مناطقي كه وسعت حوزه درخشش از ميزان توسعه پرتو كمتر است، پرتو پراكنده ميشود و دامنه سيگنال كاهش مي يابد. به عبارتي باعث كمرنگ شدن سيگنال نوري و كاهش ميزان سيگنال به نويز تا حد آستانه ميشود. ميزان تاثير اين اثر بر امواج الكترومغناطيس، بستگي به وسعت حوزه درخشش دارد. تاثير باد بر شبكه هاي وايرلسوزش باد با فشار وارد بر روي آنتن ها و ايجاد لرزش و انحراف در آنها از كارايي شبكه هاي واير لس ميكاهد. دو عامل زير باعث كاهش ميزان پوشش آنتن و درنتيجه افت شديد سيگنال دريافتي ميشود: اتلاف در فضاي آزاددر حالت كلي ميتوان گفت ميزان اتلاف انرژي موج در اثر انتشار در فضاي آزاد به عوامل زير بستگي دارد: ۱ – فاصله ۲ – فركانس موج
مقالات مرتبط با دوربين هاي مداربسته:
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۰۶:۴۷ ] [ كامبيز ]
|
|
[قالب وبلاگ : لیمو بلاگ] [Weblog Themes By : limoblog.ir] |